Ziyech keert door knieklachten maandag al terug bij Ajax

Reacties

Hakim Ziyech is dinsdag niet van de partij in het oefenduel van Marokko met Tunesië. Ajax heeft bevestigd dat de middenvelder met knieklachten kampt.

Ziyech keert door knieklachten maandag al terug bij Ajax

'Voor Hakim Ziyech zit de interlandbreak erop. De Ajacied heeft knieklachten en meldt zich maandag bij de medische staf van Ajax', meldt de Amsterdamse club op de website. 

Hij is niet de enige vaste waarde van Marokko die er dinsdag niet bij is. Younes Belhanda raakte in het duel met Kameroen geblesseerd en ondervindt nog te veel hinder van zijn fysieke ongemakken om in Tunis in actie te komen.

Ziyech was in het duel met Kameroen de grote uitblinker bij Marokko. Met een benutte strafschop en een afstandsschot nam hij de hele productie voor zijn rekening in de 2-0 zege. Met die overwinning kwam Marokko al dicht bij plaatsing voor de Afrika Cup, hetgeen een dag later door de andere resultaten helemaal een feit was.

Marokkaanse media melden dat bondscoach Hervé Renard al van plan was flink te gaan rouleren. Mogelijk is er dan ook speeltijd weggelegd voor Oussama Idrissi, die voor het eerst bij de Marokkaanse selectie zit. Als de aanvaller van AZ in actie komt, heeft hij zijn definitieve interlandkeuze nog niet gemaakt. Omdat het een oefenduel betreft, zou hij in een later stadium alsnog voor Nederland kunnen kiezen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.