Ziyech is helemaal terug bij Marokko

Reacties

Hakim Ziyech maakt vrijdagavond zijn comeback bij Marokko. De aanvaller die teruggekeerd is bij het nationale elftal krijgt een basisplaats in de oefeninterland tegen Chili.

Ziyech is helemaal terug bij Marokko
© Imago
Marokko
Marokko
2 - 0
Chili
Chili

Het is voor het eerst in ruim een jaar dat Ziyech weer minuten maakt bij Marokko, hij wilde na diverse akkefietjes niet meer geselecteerd worden door bondscoach Vahid Halilhodzic. Inmiddels is de Bosniër ontslagen door de Marokkaanse bond, de komst van zijn opvolger Walid Regragui maakte de weg vrij voor een comeback van Ziyech.

De aanvaller van Chelsea speelt meteen. Onlangs speelde Marokko nog een trainingspartijtje tegen Madagaskar, in dat duel speelde Ziyech niet mee. Tegen Chili starten ook Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat, Zakaria Aboukhlal begint op de bank. Ismael Saibari van PSV zit niet bij de selectie, hij mocht deze week ruiken aan het grote werk.

Marokko, dat op het WK speelt tegen Kroatië, België en Canada, oefent in september ook nog tegen Paraguay.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.