Ziyech gelukkig bij Marokko na 'al die problemen'

Reacties

Na de wisseling van de wacht heeft Hakim Ziyech zich ook weer gemeld bij de nationale ploeg van Marokko. De aanvaller heeft zijn blik gericht op het WK.

Ziyech gelukkig bij Marokko na 'al die problemen'
© FRMF

'Ik ben gelukkig weer terug te zijn na al die problemen. Ik ben er klaar voor om alles te geven', zegt Ziyech bij de Marokkaanse bond. De entree van Walid Regragui als bondscoach maakte de weg vrij voor de comeback van de voormalig Ajacied, die vanwege een conflict met diens voorganger Vahid Halilhodzic zijn interlandcarrière zag worden onderbroken.

Met het vertrek van Halilhodzic waren de 'problemen' ook uit de wereld. Ziyech blikt dan ook met een positief gevoel vooruit naar een optreden van De Leeuwen van de Atlas op het WK in Qatar. De vriendschappelijke duels met Chili en Paraguay op respectievelijk 23 en 27 september zijn daarvoor

'Het zijn twee belangrijke en ook interessante wedstrijden, ook omdat het de enige zijn het oog op het WK', aldus Ziyech. 'Het zijn zeer belangrijke wedstrijden voor ons als team om te zien waar we staan, zeker met de nieuwe coach. Er zijn nieuwe ideeën en een nieuwe staf. Het is goed om te zien hoe ver we zijn.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.