Zirkzee ziet zijn vervanger Bayern II aan promotie helpen

Reacties

Bayern München II acteert volgend seizoen op het derde niveau in Duitsland. Voormalig Feyenoorder Joshua Zirkzee moest zondag tegen VfL Wolfsburg II (4-1) de hoofdrol aan zijn vervanger laten.

Zirkzee ziet zijn vervanger Bayern II aan promotie helpen

Terwijl de hoofdmacht van Bayern zich liet toejuichen in de binnenstad van München, vocht het tweede van de Beierse grootmacht om promotie naar de Derde Bundesliga. VfL Wolfsburg II had in de play-off in de thuiswedstrijd een mooie marge opgebouwd (3-1), die echter in München een onvoldoende basis bleek.

Ondanks een vroege achterstand maakte Bayern II het karwei op eigen veld af. De achttienjarige Zirkzee, die zijn basisplaats voor de return was kwijtgeraakt, zag vanaf de bank hoe zijn vervanger in de spits, Kwasi Okyere Wriedt, met twee goals en één assist de grote held werd. De 24-jarige Ghanees werd in de 82ste minuut  gewisseld en kon zich na een hectische slotfase in het Beierse feestgedruis storten. Zirkzee leverde zijn kleine bijdrage aan het Beierse succes. In blessuretijd werd hij ingebracht om tijd te winnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.