Ziekenboeg Feyenoord stroomt leeg voor duel in Grolsch Veste

Reacties

Feyenoord kan zondag in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter FC Twente weer beschikken over Nicolai Jørgensen en Robin van Persie. Beide spelers misten vorige week het duel met Excelsior (5-0 winst).

Ziekenboeg Feyenoord stroomt leeg voor duel in Grolsch Veste

Tijdens zijn persconferentie van vrijdag hield trainer Giovanni van Bronckhorst een heel kleine slag om de arm. 'Zoals het er nu uitziet, zijn Nicolai Jørgensen en Robin van Persie zondag weer inzetbaar', liet de hoofdtrainer weten. 'Verder zijn er geen spelers die tegen FC Twente niet inzetbaar zijn.'

Jørgensen miste het treffen met Excelsior vanwege heupklachten, Van Persie schitterde vorige week door afwezigheid omdat hij in de wedstrijd tegen PEC Zwolle een kuitblessure opliep. Tegen Excelsior stond Dylan Vente in de spits.

Voor Feyenoord staan de laatste weken van het seizoen vooral in het teken van de bekerfinale van zondag 22 april tegen AZ. In de Eredivisie is het voor de onttroonde kampioen zaak de vierde plaats vast te houden; de voorsprong op nummer vijf FC Utrecht bedraagt drie punten.

Een razendsnelle vooruitblik op FC Twente - Feyenoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.