Zidane voedt koude oorlog met PSG: 'Ik zeg wat ik wil'

Reacties

Zinedine Zidane heeft fel gereageerd op de kritiek die Paris Saint-Germain-directeur Leonardo op hem heeft geuit. De Real Madrid-coach vindt dat hij niets verkeerd heeft gezegd over Kylian Mbappé.

Zidane voedt koude oorlog met PSG: 'Ik zeg wat ik wil'
© Pro Shots

Zidane werd afgelopen week in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray gevraagd naar de eventuele komst van Mbappé naar Real Madrid. De geruchten daarover zijn niet nieuw en de Fransman wilde ook niet veel kwijt over zijn landgenoot, maar zei wel te weten dat Mbappé heeft gezegd dat het zijn droom is om ooit voor De Koninklijke te spelen.

Op die opmerkingen volgde een scherpe reactie vanuit Parijs. Leonardo liet weten moe te worden van het voortdurende gepraat over Mbappé: 'Om eerlijk te zijn is het nogal irritant. Het is niet voor het eerst dat dit gebeurd is. Hij is een speler die nog voor tweeënhalf jaar onder contract staat bij ons, dus het is raar om telkens te praten over wat hij wil en zijn dromen… Laten we er mee ophouden.'

Na de zege van Real Madrid bij Eibar (0-4) werd een derde hoofdstuk toegevoegd aan de soap. Zidane was niet gediend van de kritiek van de sportief directeur van PSG en zei bij zijn nieuwe persconferentie: 'Iedereen kan zeggen wat hij wil. Ik heb simpelweg gezegd dat de speler ooit heeft gezegd dat het zijn droom was om ooit het Real Madrid-shirt te dragen. Dat zou ik zo nog een keer zeggen, en dat zou ik zonder aarzeling iedere dag kunnen zeggen. Ik heb niets meer te zeggen tegen Leonardo, ik zeg wat ik wil.'

Na alle woordenwisselingen over Mbappé staan Real Madrid en PSG binnenkort op het veld weer tegenover elkaar. De Fransen komen op 26 november naar Estadio Santiago Bernabéu voor de vijfde groepswedstrijd in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.