Zidane: 'Liever geen aankopen, ik heb al problemen genoeg'

Reacties

Zinedine Zidane heeft dinsdag een update gegeven over de fitheid van Eden Hazard. Wanneer de Belg weer helemaal fit is, moet de Real Madrid-trainer een keuze maken tussen hem en Vinícius Júnior.

Zidane: 'Liever geen aankopen, ik heb al problemen genoeg'
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 0
Real Valladolid
Real Valladolid

'Eden is heel dicht bij zijn rentree', zegt Zidane op zijn persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Real Valladolid. 'Hij had hiervoor wat problemen waardoor hij lang niet kon trainen, maar hij doet nu weer vast mee met de groepstraining en dat doet hij prima', aldus Zidane over Hazard, die in zijn debuutseizoen in Spanje behoorlijk teleurstelde.

Hazard werd voor een vermogen overgenomen van Chelsea, maar arriveerde te zwaar in Madrid en kampte vervolgens met blessureleed. 'Eden heeft lang last gehad van zijn gebroken voet, maar het ziet er nu goed uit. Nu wil hij ook weer gaan spelen', vertelt Zidane, die ontkent dat Hazard niet professioneel genoeg is. 'Dat is niet waar, hij is juist wel professioneel. Hij wil spelen en zijn teamgenoten helpen.'

De naderende rentree van Hazard stelt Zidane voor een lastige keuze, aangezien Vinícius Júnior ook imponeert als linksbuiten. 'Ik ben erg blij met Vinícius, hij is een geweldige speler en hij wil uiteraard ook alles spelen', zegt Zidane, die zo voor een luxeprobleem komt te staan. De Fransman is dan ook blij dat Real heeft uitgesproken geen nieuwe spelers te gaan halen deze zomer.

'Ik ben erg blij met mijn huidige selectie. Nog meer spelers halen zou niet ideaal zijn. Ik heb nu al problemen genoeg bij het maken van mijn opstelling. Mijn selectie is prima zo', sluit Zidane af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Zidane heeft met Hazard een spelers gekocht die hij nooit meer heeft gezien'
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.