Zidane heeft andere lezing: 'Bale wil niet spelen'

Reacties

Volgens Zinedine Zidane heeft Gareth Bale bij hem aangegeven dat hij de return in de Champions League tegen Manchester City liever laat schieten. De Welshman werd buiten de wedstrijdselectie gehouden, waardoor het leek alsof de trainer hem niet nodig had. Zidane komt nu met een andere lezing.

Zidane heeft andere lezing: 'Bale wil niet spelen'
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
Real Madrid
Real Madrid

'Er zijn veel dingen over gezegd en geschreven en we hebben als speler en trainer een vertrouwensband', begon Zidane tegen de Spaanse pers. 'Wat ik met hem bespreek is privé, maar ik kan wel zeggen dat Gareth aangaf liever niet te willen spelen. De rest is tussen hem en mij.'

Zidane was daarna duidelijk toen de journalisten opnieuw over Bale begonnen. 'Ik ga hier niets meer over zeggen. Ik ben niet teleurgesteld. Dit is de derde vraag over Gareth. Ik respecteer hem en dit soort dingen moeten in de kleedkamer blijven. Hij wil niet spelen en wij focussen ons op de wedstrijd.'

Real werd kampioen in de thuiswedstrijd tegen Villarreal en ook in dit duel kwam Bale niet in actie. De aanvaller stapte na de 2-1 zege wel het veld op om het kampioensfeestje mee te vieren, maar zijn ploeggenoten zagen weinig reden om de aanvaller ook daadwerkelijk in de feestvreugde te betrekken. Bale stond er maar wat ongemakkelijk bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.