Zidane countert Lineker, België moeilijkste competitie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zidane countert Lineker, België moeilijkste competitie

Zinedine Zidane is niet gediend van de kritische opmerkingen van onder anderen Gary Lineker over Karim Benzema, die in de ogen van de trainer van Real Madrid nog steeds een van de beste spitsen is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Qua spanning – los van de kwaliteit – zitten wij gewoon in de moeilijkste competitie van Europa.'
Hein Vanhaezebrouck tempert de verwachtingen bij Anderlecht, waar hij sinds begin oktober de scepter zwaait. 'In België zie je bijna nooit een topploeg die wint tegen een staartploeg met 4-0. Hier is er geen enkele gemakkelijke wedstrijd', aldus de trainer (Het Nieuwsblad)

• Bij VfL Wolfsburg is er extra aandacht voor het tandenpoetsen sinds de entree van Martin Schmidt. Bij 1899 Hoffenheim stuurt trainer Julian Nagelsmann zijn spelers elke ochtend enkele vragen via een speciale app over onder andere hoe de nachtrust is geweest. 'Op ongelegen momenten kan dat irritant zijn', aldus Mark Uth.

Peter Bosz heeft steun ondervonden bij Niko Kovac, coach van Eintracht Frankfurt. De Nederlandse oefenmeester was met zijn Borussia Dortmund dit weekend op bezoek bij de subtopper en voorafgaand aan dat duel spreekt Kovac over de ex-Ajacied. 'Ik vind het niet terecht dat na twee wedstrijden alles in twijfel wordt getrokken. Met dit systeem heeft Bosz de eindstrijd van de Europa League gehaald. Zo slecht kan het dus niet zijn.' (Kicker)

• Velen zullen niet weten dat hij bij Ajax voetbalde, maar Roly Bonevacia heeft toch echt een verleden in de hoofdmacht van de Amsterdamse club. De middenvelder speelt inmiddels in Australië en blikt terug op zijn verleden in de hoofdstad. 'De spelers die het meeste invloed op mij hadden, waren Gabri, Sneijder en Suárez. Hun speelwijze, ze maakten voetbal zó simpel. Ze lazen het spelletje goed en dachten twee stappen vooruit.' (WA Today)

Bas Nijhuis heeft bij Voetbal Inside een boekje open gedaan over het onderonsje met Ronald Koeman na afloop van Everton - Olympique Lyon in de Europa League afgelopen donderdag (1-2). Everton verloor, Nijhuis telde vijf minuten blessuretijd op bij de reguliere speeltijd, maar dat vond Koeman te weinig. De trainer ging na afloop verhaal halen op de middenstip. Nijhuis: 'Hij wilde iets van tien minuten, of misschien wel langer, erbij hebben. Ik zei dat als ik een kwartier had laten doorspelen, hij nog steeds niet gescoord had.' (Voetbal Inside)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ronald Koeman staat onder druk bij Everton na zes nederlagen al dit seizoen, maar uitgerekend een clubicoon van aartsrivaal Liverpool heeft het nu voor de Nederlandse manager opgenomen. Jamie Carragher predikt geduld en gunt Koeman tijd bij de Merseyside-club. 'We hebben zeven, acht wedstrijden gespeeld. Koeman is een Premier League-trainer voor drie jaar. Als je Koeman eruit stuurt, heeft Everton het grootste probleem - het niet hebben van een fatsoenlijke spits - nog steeds niet verholpen.' (Sky Sports)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.