Achttien op een rij: verrassende reeks Weghorst duurt voort

Reacties

Wout Weghorst heeft opnieuw een basisplaats bij Manchester United. De dertigjarige spits vormt in de FA Cup-wedstrijd tegen Fulham samen met Marcus Rashford en Jadon Sancho de voorhoede.

Achttien op een rij: verrassende reeks Weghorst duurt voort
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Fulham
Fulham

Velen dachten dat Weghorst als supersub werd binnengehaald toen United midden januari de komst van de Nederlander afrondde. Niets is minder waar. De basisplaats in het bekerduel met Fulham is voor de huurling de achttiende basisplaats op een rij bij The Red Devils.

Erik ten Hag kiest tegen Fulham voor een middenveld met Marcel Sabitzer, Scott McTominay en Bruno Fernandes. De manager kan vanwege een schorsing geen beroep doen op Casemiro. Achterin is Tyrell Malacia ten opzichte van de uitwedstrijd tegen Real Betis in de Europa League zijn basisplaats kwijtgeraakt. Luke Shaw is de linksback en Lisandro Martínez vormt met Harry Maguire het centrale duo. Rechts in de defensie krijgt Aaron Wan-Bissaka de voorkeur boven Diogo Dalot.

Vanwege blessures ontbreken Alejandro Garnacho, Donny van de Beek, Christian Eriksen en Anthony Martial bij de selectie. Het is onduidelijk waarom Raphaël Varane niet kan spelen. De Fransman werd in de return tegen Betis nog gespaard.

United jaagt op een plek in de halve finale. Manchester City en Sheffield United plaatsten zich eerder dit weekend al voor de volgende ronde in het FA Cup-toernooi. Aan Fulham-zijde mag Kenny Tete starten op Old Trafford. Hij heeft de zware taak om man in vorm Rashford te stoppen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.