Zet met 25% voordeel in op de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

ADVERTORIAL – Het weekend met onder meer De Klassieker is in aantocht. Jack's heeft een actie die inzetten op wedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie extra aantrekkelijk maakt. Nieuwe en bestaande spelers van 24 jaar of ouder kunnen profiteren van maar liefst 25% voordeel.

Zet met 25% voordeel in op de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
© Pro Shots

Bij Jack's zijn wekelijks vier Profit Boosts te verdienen voor Nederlands voetbal. De bonus is elke woensdag te claimen bij een nieuwe storting. Het gaat om vier Profit Boosts van 25%. Een voorbeeld: de reguliere quotering voor een zege van NEC in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen is 1.86. De mogelijke winst is met 25% te verhogen. Dat betekent dat de odd inclusief Profit Boost liefst 2.08 is. Zo kun jij dus profiteren van een flinke marge.

Meespelen gaat als volgt:

- Claim de bonus via een van de links in dit artikel. Elke woensdag te claimen bij een storting van €20 of meer.

- Ontvang 4 Profit Boosts van 25%.

- Zet in op Nederlands voetbal. De Profit Boosts zijn te gebruiken bij wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Jack's League.

Twee van de Profit Boosts zijn in te zetten bij weddenschappen voorafgaand aan de wedstrijd. De andere twee Profit Boosts zijn beschikbaar voor live weddenschappen.

Bekijk de voorwaarden en speel mee bij Jack's! De Profit Boosts zijn beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's