Zet met 25% voordeel in op de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie!

ADVERTORIAL – Het aftellen naar de herstart van de Eredivisie is in volle gang. Jack's maakt het inzetten op wedstrijden in de Nederlandse competitie extra aantrekkelijk met Profit Boosts van 25%. De actie voor spelers van 24 jaar of ouder geldt ook voor duels in de Keuken Kampioen Divisie.

Zet met 25% voordeel in op de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie!
© Pro Shots

De Eredivisie wordt na een pauze van ruim anderhalve maand vrijdagavond hervat met FC Twente tegen FC Emmen. De herstart betekent ook dat de titelstrijd komend weekend verder gaat. Blijft koploper Feyenoord concurrenten Ajax en PSV voor? Of wordt het kampioensfeest aan het einde van het seizoen in Amsterdam of Eindhoven gevierd? Of dringt AZ juist de topdrie binnen? Inzetten op de Eredivisie is door deze actie van Jack's extra aantrekkelijk.

Wie minstens €20 euro stort, kan vier Profit Boosts van 25% claimen voor de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Met die Profit Boosts zijn quoteringen met 25% te verhogen. Waar de odd voor een zege van AZ thuis tegen Vitesse nu bijvoorbeeld 1.57 is, is de quotering met een Profit Boost 1.71. Je kunt dus telkens voordeel pakken. Meespelen gaat als volgt:

- Vink de bonus aan voordat je een storting van minstens €20 doet.

- Je ontvangt 2x een Profit Boost voor pre-match bets.

- Je ontvangt 2x een Profit Boost voor live weddenschappen.

De Profit Boosts zijn geldig voor wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de Jack's League. Voor het inzetten van een Profit Boost is een quotering van minstens 1.40 nodig. De maximale extra winst per weddenschap is €150.

Wil jij jouw kennis van het Nederlandse voetbal proberen te benutten? Elk speelweekend opnieuw kun jij in de komende maanden bij Jack's van deze actie profiteren. Voor nieuwe Jack's-spelers van 24 jaar of ouder is er bovendien een speciale welkomstactie beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's