Zenit tast diep in de buidel voor Argentijns international Paredes

Reacties

Leandro Paredes maakt de overstap van AS Roma naar Zenit Sint-Petersburg. De Serie A-club ontvangt liefst 23 miljoen euro voor de Argentijnse middenvelder. Inclusief bonussen kan de transfersom nog vier miljoen hoger uitvallen.

Zenit tast diep in de buidel voor Argentijns international Paredes

De middenvelder tekent een contract voor vier seizoenen bij de Russische club. In de Italiaanse hoofdstad had Paredes nog een contract tot de zomer van 2019.

Zenit tast diep in de buidel voor Paredes. Alleen Hulk (40 miljoen), Axel Witsel (40 miljoen) en Danny (30 miljoen) kwamen in het verleden voor een groter bedrag naar de Russische grootmacht.

De 23-jarige speler is afkomstig uit de jeugdopleiding van Boca Juniors. In 2014 maakte de Argentijn zijn debuut voor AS Roma. Nadat hij een jaar werd verhuurd aan Empoli, leverde hij dit seizoen een wezenlijke bijdrage aan de tweede plaats van Giallorossi in de Serie A.

Onlangs maakte de middenvelder onder bondscoach Jorge Sampaoli zijn debuut voor Argentinië in het vriendschappelijke duel met Singapore (0-6). In Sint-Petersburg krijgt de international te maken met de Italiaanse trainer Roberto Mancini.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.