Manchester United haakt razendsnel in op opmerkelijk verhaal Guardiola

Reacties

Pep Guardiola zal altijd een dubbel gevoel overhouden als hij de Champions League wint met Manchester City. Een van zijn grootste idolen, Julia Roberts, verkoos de grote rivaal namelijk boven City.

Manchester United haakt razendsnel in op opmerkelijk verhaal Guardiola
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na de 7-0 overwinning van Manchester City op RB Leipzig was er na afloop op de persconferentie ook even ruimte voor wat koetjes en kalfjes. Guardiola liet zich uit over zijn idolen. 'Ik heb drie grote helden in mijn leven. Michael Jordan, Tiger Woods en Julia Roberts.' De Amerikaanse actrice heeft hem onlangs wel teleurgesteld.

'Ze is pas in Manchester geweest en kwam niet eens bij ons kijken. Wij zijn al vier of vijf jaar beter dan Manchester United en wie ging ze bezoeken? Manchester United! Zelfs als ik de Champions League win, voelt het nog als een teleurstelling, omdat ze United verkoos boven ons.'

Manchester United heeft het opmerkelijke verhaal van Guardiola ook opgevangen en is daar direct op ingehaakt. Op het Twitter-kanaal verscheen woensdag een 'throwback' met enkele foto's van het bezoek van Roberts aan Old Trafford. Dat vinden ze natuurlijk prachtig aan de rode kant van Manchester.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.