Zelfs Spaanse kranten kunnen Setién niet volgen bij eerste basisplek Frenkie

Reacties

Frenkie de Jong is na zijn schorsing weer speelgerechtigd en begint direct in de basis bij Barcelona. Het is alleen de vraag welke positie trainer Quique Setién voor hem in gedachten heeft in het bekerduel met Ibiza.

Zelfs Spaanse kranten kunnen Setién niet volgen bij eerste basisplek Frenkie
© Pro Shots

Marca, Sport en El Mundo Deportivo hebben ook geen idee hoe de elf namen precies opgesteld zullen staan bij Barcelona. El Mundo zet Frenkie de Jong voorlopig neer als verdedigende middenvelder in een 3-4-3-opstelling, maar voegt daar wel direct aan toe dat het ook zomaar zou kunnen dat de Nederlander centraal achterin staan.

Bij Marca denkt men juist dat Barcelona 3-5-2 gaat spelen tegen Ibiza, met Frenkie de Jong net voor de enige echte verdediger Clément Lenglet. Sport houdt het juist weer op 3-4-3, net als El Mundo. Ook daar wordt echter direct toegevoegd dat het giswerk is, omdat Setién duidelijk gaat experimenteren tegen Ibiza.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De nieuwe trainer van Barcelona is dol op een speler als Frenkie de Jong'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer F. de Jong
Meer over F. de Jong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.