'Zeer teleurstellend resultaat' voor het Atlanta van De Boer

Reacties

Frank de Boer blijft ook na het bezoek van Philadelphia Union wachten op zijn eerste zege in de Major League Soccer. Atlanta United bleef steken op een mager gelijkspel.

'Zeer teleurstellend resultaat' voor het Atlanta van De Boer
Atlanta United
Atlanta United
1 - 1
Philadelphia Union
Philadelphia Union

Ezeguil Barco behoedde Atlanta met zijn treffer in de zeventigste minuut in de Mercedes-Benz Stadium voor een nederlaag. Drie minuten na zijn entree maakte hij de openingstreffer van Brenden Aaronson ongedaan.

'Het is een zeer teleurstellend resultaat voor iedereen die Atlanta een warm hart toedraagt', zei De Boer na afloop van de thuiswedstrijd. 'Maar ze kunnen trots zijn op het team dat ze de rug hebben gerecht na de achterstand en hebben geprobeerd de winst er nog uit te slepen.'

Het was een positieve draai aan de tegenvallende wedstrijd die de ruim 42 duizend toeschouwers kregen voorgeschoteld. Atlanta had weliswaar een overwicht, maar kwam tot slechts twee schoten op doel. Pas na ruim een uur kon de eerste poging worden genoteerd.

De plannen van De Boer hebben nog geen vruchtbare bodem gevonden. 'We willen meer kansen creëren, meer doelpunten maken', zei aanvoerder Michael Parkhurst. 'Dat proberen we ook. Het gaat ons niet om meer balbezit dan de tegenstander te hebben. Met dat idee beginnen we niet aan de wedstrijd. We willen doelpunten maken en aanvallend spelen, de tegenstander op eigen helft vastzetten. Op dit moment lukt dat ons niet, het werkt nog niet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.