Zeer actief Go Ahead Eagles doet zaken met Manchester City

Reacties

Go Ahead Eagles blijft zich roeren op de transfermarkt. De club uit Deventer bereikte zondag overeenstemming met Manchester City over de huur van Aaron Nemane, een rechtsbuiten die ook op de linkerflank uit de voeten kan. De deal loopt tot en met het einde van het seizoen.

Zeer actief Go Ahead Eagles doet zaken met Manchester City

Tijdens de eerste seizoenshelft werd Nemane door Manchester City gestald bij Rangers FC, waar hij tot zes invalbeurten kwam. 'Voor Go Ahead Eagles is hij een buitenkans. Hij versterkt ons op een positie die dun bezet was. Aaron is met zijn snelheid en avontuurlijkheid een buitenspeler die we graag zien in De Adelaarshorst', aldus directielid Hans de Vroome op de website van Go Ahead Eagles.

Nemane (20) wordt tot en met maandag in Nederland bijgestaan door City's spelersbegeleider Sinan Bytyqi, die afgelopen seizoen door The Citizens werd verhuurd aan Go Ahead Eagles en onlangs zijn spelersloopbaan moest beëindigen door hartproblemen. City nam Bytyqi daarop in dienst.

Eerder deze transferperiode versterkte Go Ahead Eagles, de huidige nummer veertien van de Jupiler League, zich reeds met Mauro Savastano, Levi Opdam en Robin Buwalda. De nieuwste aanwinst Nemane zag het levenslicht in Frankrijk, maar groeide op in Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.