Zeer actief FC Twente haalt 'pannadebutant' Lukoki terug naar Nederland

Reacties

Na zes jaar in het buitenland te hebben gespeeld, is Jody Lukoki terug in Nederland. De man die als jongeling te boek stond als vleugelflitser gaat een contract tekenen bij FC Twente, dat bijzonder actief is op de transfermarkt.

Zeer actief FC Twente haalt 'pannadebutant' Lukoki terug naar Nederland
© Pro Shots

FC Twente toont zich deze transferperiode al bijzonder actief. In een eerder stadium werd Kik Pierie wederom gehuurd van Ajax, Giovanni Troupée werd overgenomen van FC Utrecht, de Costa Ricaanse parel Manfred Ugalde wordt gehuurd van SK Lommel. Ook aanvaller Virgil Misidjan en keeper Lars Unnerstall zijn al binnen. Daarnaast worden ook de namen van Robin Pröpper en Jürgen Locadia genoemd in Enschede.

Nu hebben de Tukkers ook Lukoki binnengehengeld. De inmiddels 28-jarige aanvaller werd bekend als talent van Ajax, maar brak nooit écht door in Amsterdam. Hij speelde daarna voor SC Cambuur en PEC Zwolle, voordat hij in 2015 op avontuur ging bij de Bulgaarse grootmacht Ludogorets, waar hij samenspeelde met Misidjan. Vorig jaar verhuisde hij naar Yeni Malatyaspor (uit Turkije), om nu dus weer terug te keren in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.