Zeer actief FC Twente doet Zweeds international Wahlqvist aanbieding

Reacties

FC Twente wil zich versterken met de transfervrije Linus Wahlqvist. De 23-jarige rechtervleugelverdediger heeft inmiddels een aanbieding gekregen.

Zeer actief FC Twente doet Zweeds international Wahlqvist aanbieding

De afgelopen twee seizoenen speelde Wahlqvist voor Dynamo Dresden, waarmee hij afgelopen weekend uit de Tweede Bundesliga degradeerde. Eigenlijk had de rechtsback nog een contract voor twee seizoenen, maar door de degradatie is zijn verbintenis direct ontbonden. Wahlqvist is dus transfervrij op te pikken.

Ook FC Groningen was in de markt voor de verdediger. De noorderlingen zagen in de 23-jarige Zweed een geschikte opvolger voor Deyovaisio Zeefuik, die in de belangstelling van een aantal clubs staat.

Wahlqvist debuteerde in 2014 voor IFK Norrköping, waarna hij in 2018 overstapte naar Dynamo Dresden. Tot nu toe speelde hij zes keer voor de Zweedse nationale ploeg.

FC Twente toonde zich de afgelopen weken al zeer actief op de transfermarkt. De landskampioen van 2010 heeft inmiddels al de komst van zes nieuwelingen bevestigd: Gijs Smal, Nathan Markelo, Václav Cerny, Kik Pierie, Lazaros Lamprou en Alexander Jeremejeff.

Bekijk alle zomertransfers in de Eredivisie:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.