Young Boys bezorgt Feyenoord eerste nederlaag van de voorbereiding

Reacties

Feyenoord is zaterdagmiddag tegen de eerste nederlaag van de voorbereiding aangelopen. Young Boys was tijdens de laatste dag van het trainingskamp in Oostenrijk met 2-0 te sterk voor de ploeg van Arne Slot.

Young Boys bezorgt Feyenoord eerste nederlaag van de voorbereiding
© Pro Shots

Feyenoord had tot nu toe één keer gelijkgespeeld tegen AA Gent (1-1) en gewonnen van AEK Athene (3-1) en FC Zürich (1-0), maar in het vierde oefenduel met Young Boys konden de Rotterdammers geen vervolg geven aan die serie.

De Zwitsers namen in de 28ste minuut de leiding toen Marvin Spielmann profiteerde van een fout achterin. Na rust ging het opnieuw bijna mis toen Wouter Burger de bal verspeelde, maar twintig minuten voor tijd zorgde Ulisses García alsnog voor de 2-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tussendoor had Justin Bijlow zijn ploeg al enkele keren op de been gehouden. Kansen waren er ook voor Feyenoord, maar die benutte het niet. Zo kopte Róbert Bozeník vlak voor rust uit een voorzet van Jens Toornstra tegen keeper David von Ballmoos aan.

Na rust stichtte Toornstra al snel opnieuw gevaar met een goede pass, maar die prima start van de tweede helft kreeg geen vervolg toen Slot aan het wisselen sloeg en tal van jonge spelers een kans gaf. En dus bleef Feyenoord ook voor het eerst zonder doelpunt in de voorbereiding.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen (62. Hall), Burger (75. Vente), Senesi (62. Skogen), Malacia (62. El Bouchataoui); Toornstra (62. Hendriks), Kökcü (46. Diemers), Til (62. Bannis); Linssen (62. Conteh, Bozeník (46. Antonucci), Sinisterra (62. Hartjes).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.