Younes spreekt zich uit: 'Niet getekend bij Napoli'

Reacties

Amin Younes ontkent dat een transfer naar Napoli na dit seizoen al een uitgemaakte zaak is. Volgens de aanvaller heeft hij nergens zijn handtekening gezet.

Younes spreekt zich uit: 'Niet getekend bij Napoli'

Younes leek in januari al naar Napoli te verkassen. De Duitse international werd na een akkoord tussen de Italianen en Ajax medisch gekeurd in Napels en op de foto gezet met een Napoli-sjaal om zijn nek. Ook nam hij in de media al afscheid van Ajax.

Uiteindelijk keerde Younes vanwege privéredenen toch terug naar Ajax en viel de transfer in het water. Napoli heeft sindsdien beweerd dat het na dit seizoen alsnog tot een transfer zal komen en dat de contracten al ondertekend zijn, maar daar is volgens de linksbuiten niets van waar.

'In de media is te lezen dat Napoli ervan uitgaat dat ik per 1 juli bij hen onder contract sta', aldus Younes tegen Sport1. 'Ik wil hier echter benadrukken dat ik met Napoli heb onderhandeld over een wintertransfer, maar om privéredenen besloten heb om mijn contract bij Ajax uit te dienen.'

'Ik heb bij Napoli geen voorcontract getekend, ik heb niets getekend dat mij vanaf 1 juli aan Napoli zou verbinden. Tot 30 juni 2018 richt ik me volledig op Ajax', aldus Younes, die voorlopig echter deel uitmaakt van de selectie van Jong Ajax na het weigeren van een invalbeurt tegen SC Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.