'Younes praat op opvallende plek met Wolfsburg'

Reacties

De transfer van Amin Younes naar VfL Wolfsburg neemt steeds concretere vormen aan. Op een zeer curieuze plaats werd onderhandeld met een vierjarig contract op tafel, zo wordt bericht in Duitse media.

'Younes praat op opvallende plek met Wolfsburg'

Wolfsburg had voor de gesprekken met Younes gekozen voor een ruimte in Borussia Park, de thuishaven van Borussia Mönchengladbach, de oude club van de Ajacied. Volgens Kicker werd dat duidelijk toen de Ajax-aanvaller zijn pet afzette. De langslopende personen zagen dat het de Duitser was die vrijdag rond de wedstrijd van Borussia Mönchengladbach tegen Wolfsburg (3-0) om de tafel zat met Tim Schumacher en Wolfsgang Hotze namens Wolfsburg.

In Duitsland wordt geopperd dat de onderhandelingen vergevorderd zijn. Het zou alleen nog gaan om de details, met een contract voor vier jaar als verwacht resultaat. De in Amsterdam in ongenade gevallen aanvaller wordt al langer in verband gebracht met Wolfsburg.

De transfer is allerminst gedaan als Younes tot een vergelijk komt met Die Wölfe. Napoli claimt getekende contracten te hebben die de Ajacied aan de Italiaanse club verbindt. 'Je zou er bijna om lachen, ware het niet dat er al een contract is getekend, inclusief het vastleggen van portretrechten, met in totaal 31 handtekeningen onder verschillende contracten', zei Napoli-advocaat Mattia Grassani een maand geleden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.