Yilmaz belooft verbetering en spreekt alvast twee woorden Nederlands

Reacties

Burak Yilmaz heeft op dit moment nog Oguzhan Özyakup nodig als tolk tijdens interviews, maar daar komt verandering in. De aanvaller van Fortuna Sittard werkt aan zijn beheersing van het Engels en pikt ook wat Nederlands op.

Yilmaz belooft verbetering en spreekt alvast twee woorden Nederlands
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Ik heb tijd nodig, omdat ik mijn gevoel goed wil uiten', zei Yilmaz, in het Engels, over de reden dat hij nog niet altijd Engels spreekt. 'Ik denk dat ik volgend seizoen heel goed Engels spreek.' Yilmaz gaat ermee akkoord om volgend seizoen alleen nog Engels te spreken.

Van ESPN kreeg hij bovendien de vraag of hij al wat Nederlandse woorden kent. 'Ja man', zei hij lachend. In het Engels vervolgde hij: 'Ik ken niet zoveel, maar wel wat kleine dingen.' Yilmaz gaf zijn interview na de gewonnen wedstrijd tegen SC Heerenveen (2-0), waarin hij een assist gaf en diep in de blessuretijd een strafschop benutte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.