Wright: 'Ik had Van de Beek liever bij Arsenal gezien'

Reacties

Ian Wright baalt ervan dat Donny van de Beek niet naar Arsenal is gegaan. De oud-spits betwijfelt of het de ex-Ajacied gaat lukken dit seizoen een vaste basisplaats af te dwingen bij Manchester United.

Wright: 'Ik had Van de Beek liever bij Arsenal gezien'
© Pro Shots

Van de Beek zat zaterdag tegen Brighton op de bank, omdat manager Ole Gunnar Solskjaer de voorkeur gaf aan een middenveld met Bruno Fernandes, Paul Pogba en Nemanja Matic. Tot nu toe gaat de Noor in de Premier League nog voor een combinatie met de Portugees, de Fransman en een controleur. Zo was het ook vorige week bij de competitiestart van United tegen Crystal Palace, toen Scott McTominay de Matic-rol vervulde.

Nog voor de wedstrijd tegen Brighton uitte Wright al zijn zorgen bij de Kelly & Wrighty Show. 'Ik had Van de Beek liever bij Arsenal gezien. Als je kijkt naar de rol van Pogba en het spel van Bruno Fernandes, dat zijn eigenlijk de posities voor Van de Beek. Mensen denken misschien dat ze Van de Beek, Fernandes en Pogba samen gaan zien, maar dat zie ik niet gebeuren', aldus de Arsenal-legende.

Wright vervolgde: 'Hij kan wel als nummer 6 spelen, maar dat is niet zijn beste positie. Ja, het is goed om geld uit te geven, maar je moet ook spelers halen van wie je weet dat ze het team direct beter gaan maken. Kijk, Van de Beek wordt uiteindelijk een goede speler voor United, want hij heeft gewoon veel kwaliteit. Maar is hij wat ze nodig hebben op dit moment?'

Lees hieronder het verslag van de tweede competitiewedstrijd van United, dat in een ware thriller won van Brighton & Hove Albion.

Bank of basis? Zo gaat Man Utd spelen met Donny van de Beek in huis
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.