Wormuth spreekt zich uit over transfersoap rond Strand Larsen

Reacties

Bologna en vooral Middlesbrough legden forse biedingen neer, maar zondag speelt Jørgen Strand Larsen gewoon met FC Groningen tegen FC Volendam. Vrijdag liet trainer Frank Wormuth zijn licht op de situatie schijnen.

Wormuth spreekt zich uit over transfersoap rond Strand Larsen
© Pro Shots
FC Groningen
FC Groningen
2 - 2
FC Volendam
FC Volendam

'Hoe Jørgen met de situatie omgaat? Wisselend, dat is ook logisch', aldus Wormuth. 'Hij kan bij FC Groningen nog leren, ik denk dat hij nog stabieler kan worden voordat hij de stap naar een grote club maakt. Zelf is hij ook slim genoeg om dat te denken. Aan de andere kant begrijp ik óók dat hij denkt aan het geld dat hij bij een grote club kan verdienen. Die kant van het verhaal is er natuurlijk ook.'

FC Groningen verwees de afgelopen week een laatste bieding van Middlesbrough van de hand en stelde nogmaals dat het Strand Larsen niet wil verkopen. In plaats daarvan wil het zijn contract opwaarderen. Strand Larsen wilde zelf vrijdag niet met de pers praten. Wormuth geeft aan dat hij over de instelling van Strand Larsen niets te klagen heeft. 'Hij heeft een contract en heeft tegen mij gezegd dat hij alles voor Groningen geeft zolang hij Groningen-speler is.'

Wormuth onderstreepte bij zijn perspraatje dat de selectie van FC Groningen aan de grote kant is. Er mogen de komende weken daarom nog enkele spelers vertrekken voor wie het perspectief beperkt is. 'Het is niet goed dat je spelers op de bank moet zetten als je op de training elf tegen elf speelt', zei de Duitser.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Strand Larsen
Meer over J. Strand Larsen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.