Wolfsburg-speler biedt excuses aan voor schandalige overtreding

Reacties

VfL Wolfsburg-verdediger Paulo Otávio heeft zijn excuses aangeboden voor zijn schandalige overtreding op 1899 Hoffenheim-spits Munas Dabbur van zaterdag.

Wolfsburg-speler biedt excuses aan voor schandalige overtreding
© Pro Shots
1899 Hoffenheim
1899 Hoffenheim
2 - 1
VfL Wolfsburg
VfL Wolfsburg

Bij een 2-1 achterstand en met het laatste fluitsignaal in zicht zette Wolfsburg nog één keer alles op alles om een nederlaag te voorkomen. Doelman Koen Casteels trok mee naar voren bij een standaardsituatie, maar kwam niet in de buurt van de bal. In plaats daarvan counterde Hoffenheim naar de 3-1 via Dabbur. Althans: daar had het alle schijn van, ware het niet dat Otávio met een doldrieste charge een stokje stak voor de derde tegentreffer. Uiteraard leverde hem dit een rode kaart op.

Op Instagram gaat Otávio door het stof. 'Na afloop heb ik me al bij iedereen verontschuldigd. Godzijdank heeft Dabbur geen blessure opgelopen.'

Trainer Oliver Glasner van Wolfsburg toonde zich opvallend mild. 'Natuurlijk was dit een rode kaart, maar ik wil Paulo niet afvallen. Hij wilde redden wat niet meer te redden viel. Hopelijk is hij niet te lang geschorst.'

Bekijk de overtreding van Paulo Otávio:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer VfL Wolfsburg
Meer over VfL Wolfsburg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.