Woedende Veerman is bedreigd: 'Het is echt een schijtwereld'

Reacties

Joey Veerman kookt van woede over wat er deze week allemaal over hem heen is gekomen na het vertrek van Ruud van Nistelrooij als trainer van PSV. De middenvelder is naar eigen zeggen ten onrechte aangewezen als iemand die voor onrust heeft gezorgd binnen de club.

Woedende Veerman is bedreigd: 'Het is echt een schijtwereld'
© Pro Shots
AZ
AZ
1 - 2
PSV
PSV

'Het was gewoon een kutweek. Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik heb me wel lichtelijk verbaasd moet ik zeggen, over alle dingen die geschreven zijn', begint Veerman na de zege bij AZ (1-2) het interview bij de NOS, een interview waarin hij geen blad voor de mond neemt.

'Ik vind dat serieus ongelofelijk. Dat je zonder enige weet zomaar namen gaat noemen', aldus Veerman, die werd genoemd als een van de spelers die kritiek op Van Nistelrooij zou hebben geuit. 'Ik krijg nu allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Het is werkelijk waar niet te geloven. Het lek zou zogenaamd bij mijn zaakwaarnemer vandaan komen. Die krijgt ook allemaal doodsbedreigingen. Het is echt serieus belachelijk. Wat sommige gasten proberen aan te richten, is niet te filmen. Ik ben echt heel pissig over deze afgelopen week, ja, zeker.'

Veerman vertelt hoe kwetsend de berichten zijn die hij en zijn naasten hebben ontvangen: 'Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Er worden allemaal reacties onder mijn vriendin haar post neergezet. Die zijn niet mals. Onder een foto van een echo, van een klein kind. Ik heb zelf mijn reacties uitgezet. Ik wist al ik krijg allemaal berichten en ik heb hier helemaal geen zin in. Ik moet me gewoon focussen op de wedstrijd tegen AZ. Dan krijg je allemaal gekke berichten. Het is echt niet te geloven.'

De 24-jarige spelmaker beaamt zonder aarzeling dat de voetbalwereld een gekke wereld is. 'Het is echt een schijtwereld, ik zweer het', voegt Veerman toe, waarna hij vertelt over het contact dat hij met Van Nistelrooij gehad heeft na het vertrek van de trainer. 'Ik heb hem twee dagen geleden al een appje gestuurd. Ik heb hem heel veel succes gewenst en ik heb hem gezegd dat alles dat in de media komt met mijn naam eronder, dat dat niet waar is', sluit de PSV'er af.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.