Woedend Willem II vreest KNVB-straf door misdragende fans

Reacties

Willem II is bepaald niet blij met de groep supporters die voor, tijdens en vooral na afloop van de derby tegen NAC Breda (1-1) vuurwerk hebben afgestoken. Na het laatste fluitsignaal volgde een opstootje en gooiden aanhangers van de Tilburgse club vuurwerk op het veld.

Woedend Willem II vreest KNVB-straf door misdragende fans

'Vuurwerk hoort niet in een stadion thuis', reageert algemeen directeur Berry van Gool op de clubsite van Willem II. 'Wetende dat ons een thuiswedstrijd zonder publiek boven het hoofd hangt, is het meenemen en afsteken van vuurwerk volkomen onbegrijpelijk. Daarnaast is het gevaarlijk en triest om vuurwerk naar elkaar en op het veld te gooien. Je brengt de gezondheid van supporters en spelers in gevaar.'

De club gaat op zoek naar de mensen die vuurwerk hebben afgestoken. Hen hangt een langdurig stadionverbod boven het hoofd. Daarnaast vreest Willem II voor een straf van de KNVB. Naar aanleiding de ongeregeldheden tijdens de play-offwedstrijd tegen NAC van 2016 kregen de Tilburgers een voorwaardelijke straf opgelegd van een thuisduel zonder publiek. De proeftijd van die straf loopt nog tot november 2018.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.