Woedend Inter klaagt voorzitter La Liga aan

Reacties

Internazionale gaat juridische stappen ondernemen tegen Javier Tebas. De Italianen zijn niet te spreken over enkele uitlatingen die de voorzitter van de Spaanse competitieorganisator La Liga vrijdag deed in de media.

Woedend Inter klaagt voorzitter La Liga aan

Tebas haalde in gesprek met ABC hard uit naar Inter, dat in de inmiddels voor Italië afgelopen transferperiode probeerde om Luka Modric over te nemen van Real Madrid. Volgens Tebas heeft Inter de middenvelder gouden bergen beloofd, met geld dat er helemaal niet is. De Spaanse competitievoorzitter sprak van "vervelende trucs" van de Nerazzurri.

In zijn tirade deelde Tebas ook een sneer uit naar de Lega Serie A, die in een statement al met verbazing reageerde op de woorden van de mopperende Spanjaard. Ook Inter heeft nu gereageerd: op de officiële website meldt de werkgever van Stefan de Vrij in een korte verklaring dat het juridische stappen zal gaan ondernemen tegen Tebas.

Modric (32) speelt sinds 2012 voor Real, dat eerder in de zomer Cristiano Ronaldo kwijtraakte aan Juventus. Ook na die transfer reageerde Tebas bijzonder teleurgesteld. Hij verwees naar de fiscus en vroeg om veranderingen, omdat hij bang was dat alle sterspelers uit La Liga vanwege de Spaanse belastingregels de competitie vroeg of laat zouden gaan verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.