Woede in Duitsland: de meest duidelijke handsbal van het seizoen levert geen penalty op

Reacties

Op het derde niveau van Duitsland, in de 3. Liga, heeft de arbitrage geen hulp van de VAR. Vrijdagavond baalden ze daar bij SV Waldhof Mannheim flink van.

Woede in Duitsland: de meest duidelijke handsbal van het seizoen levert geen penalty op
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Waldhof Mannheim had al sinds 5 november niet meer verloren in de competitie, maar ging op bezoek bij FC Erzgebirge Aue met 2-1 onderuit. Dat kwam mede doordat een loepzuivere strafschop voor de bezoekers niet werd gegeven. Na een hoekschop ving Marvin Stefaniak de bal bijna en gooide hij het leder de andere kant op. Haast iedereen zag dat er sprake was van hands, maar scheidsrechter Tobias Schultes niet. Hij liet gewoon doorspelen.

Waldhof-trainer Christian Neidhart was na afloop woedend. 'Ik heb tegen de scheidsrechter gezegd: Tobias, als je dít niet ziet… Kom op. Als je dit later op de tv ziet, zal je je schamen.'

bekijk de beelden hieronder

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.