WK Quiz: de topscorers van de laatste vijf toernooien

Reacties

Nog een paar dagen en dan is het zover: het WK in Rusland begint. Richting de openingswedstrijd op 14 juni tussen gastland Rusland en Saudi-Arabië frissen we jullie geheugen graag even op: welke spelers waren in de recente WK-historie het meest trefzeker?

WK Quiz: de topscorers van de laatste vijf toernooien

Omdat we de moeilijkheidsgraad van de quiz enigszins binnen de perken wilden houden, hebben we gekozen om alleen spelers mee te nemen die op minstens een van de laatste vijf WK's in actie kwamen: dus die van 1998 tot en met 2014. Let wel: daar kan dus ook een speler tussen zitten die in '98 zijn laatste toernooi speelde en in de jaren daarvoor al deelnam aan andere WK's.

Het zorgt er in ieder geval dat illustere topschutters uit het verleden, zoals Gerd Müller, Just Fontaine en Pelé, maar ook minder bekende grootheden uit de beginperiode van het WK zoals Guillermo Stábile en Leônidas, ontbreken in deze quiz. Wat overblijft is nog steeds een fraai rijtje topschutters uit het recentere verleden die minstens vijf keer scoorden op een WK. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.