WK-ganger Aké laat laatste wedstrijd Manchester City schieten

Reacties

Manchester City sluit de eerste seizoenshelft zaterdag af met een thuiswedstrijd tegen Brentford. Dat doet de landskampioen met Erling Haaland, maar zonder Nathan Aké.

WK-ganger Aké laat laatste wedstrijd Manchester City schieten
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 2
Brentford
Brentford

Haaland kampte de laatste weken met een voetblessure en moest de uitwedstrijd met Leicester City aan zich voorbij laten gaan. Thuis tegen Fulham was de Noorse aanvaller nog niet fit genoeg voor een basisplaats, maar bezorgde hij zijn ploeg als invaller alsnog de overwinning. Tegen Brentford begint Haaland weer in de basis. Dat gaat ten koste van Julián Álvarez.

Aké heeft zijn laatste wedstrijd voor het WK al gespeeld. De linkspoot is er zaterdag helemaal niet bij, omdat zijn vrouw op het punt staat om te bevallen. Dat schrijft Manchester Evening News. Dat betekent dat bondscoach Louis van Gaal zich geen zorgen hoeft te maken om een mogelijke blessure bij zijn beoogde basisspeler.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.