Witte rook nadert over transfer De Ligt

Reacties

Het is nog steeds de vraag of Matthijs de Ligt zaterdag met Ajax naar Oostenrijk vertrekt voor het trainingskamp. De verdediger wacht op witte rook over zijn transfer naar Juventus. De verwachting is dat die snel gaat komen.

Witte rook nadert over transfer De Ligt

De Ligt is persoonlijk al rond, maar de clubs hebben elkaar (nog) niet gevonden in een afkoopsom. Juventus heeft haar bod deze week verhoogd tot 67 miljoen euro, waar de Amsterdammers minimaal zeventig miljoen willen voor de negentienjarige verdediger.

Er is Juventus veel aan gelegen de transfer dit weekend af te ronden. De Turijnse club, die woensdag de eerste training onder leiding van trainer Maurizio Sarri afwerkte, zal daartoe het gat tussen vraag en aanbod moeten dichten.

In dat geval kan De Ligt zaterdag in plaats van naar Oostenrijk naar Turijn vertrekken voor de laatste formaliteiten. Hem wacht dan een trip naar Azië als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ajax zal op z'n beurt dan ook direct doorschakelen en heeft de Mexicaan Edson Álvarez van Club América op het oog als vervanger.

'Álvarez is geknipt voor Ajax en de Eredivisie, hij kan De Ligt prima opvolgen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.