Wisseling van de wacht bij FC Eindhoven: Goetzee keert terug in voetballerij

Reacties

Justin Goetzee keert terug in het betaalde voetbal. De bestuurder gaat aan de slag als interim-directeur bij FC Eindhoven. Hij zal tot medio augustus aan de club verbonden zijn.

Wisseling van de wacht bij FC Eindhoven: Goetzee keert terug in voetballerij
© Pro Shots

Goetzee is de opvolger van Wim van den Broek, die in goed overleg met de Raad van Commissarissen terugtreedt als algemeen directeur van Eindhoven. 'We betreuren ten zeerste dat er weer een bestuurswisseling plaats vindt, maar denken hiermee naar de toekomst snellere stappen voorwaarts te kunnen maken', meldt FC Eindhoven op de website van de club.

Goetzee is een bekende naam in de voetballerij. Hij werkte in het verleden bij onder meer RKC Waalwijk, PSV, ADO Den Haag en NAC Breda. Bij laatstgenoemde club vertrok hij omdat hij zich solidair toonde aan technisch directeur Hans Smulders, die vanwege de teleurstellende resultaten moest vertrekken bij de toenmalig Eredivisionist.

Goetzee ging aan de slag als algemeen directeur van schaats- en wielerploeg Jumbo-Visma, maar hield het in die functie al na een paar maanden voor gezien. Nu gaat hij aan het werk bij FC Eindhoven. Zijn belangrijkste taak is om de komende maanden een solide opzet en uitwerking van het vijfjarenplan op te leveren.

FC Eindhoven staat na 29 speelronden dertiende in de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.