Wilshere stoomt zich bij oude bekende klaar voor gewenst nieuw avontuur

Reacties

Jack Wilshere heeft in zijn zoektocht naar een nieuwe club hulp gekregen van een oude bekende. AFC Bournemouth meldt dat de inmiddels 29-jarige middenvelder zijn conditie op peil houdt bij het eerste elftal.

Wilshere stoomt zich bij oude bekende klaar voor gewenst nieuw avontuur
© Pro Shots

Bournemouth is geen onbekende club voor Wilshere: in het seizoen 2016/17 kwam hij op huurbasis tot 27 optredens voor The Cherries. Het voormalig toptalent van Arsenal is na zijn vertrek bij West Ham United al sinds oktober clubloos.

De 34-voudig international traint sinds deze week mee met de ploeg van Jason Tindall, die na de degradatie van vorig seizoen in het Championship speelt. De club meldt niet of beide partijen de intentie hebben tot een hernieuwde samenwerking.

Begin december leek het erop dat Wilshere op trainingsbasis terug zou keren bij het tweede elftal van Arsenal, maar daar ging door maatregelen rondom het coronavirus een streep door. 'Ik denk dat hij iets nieuws wil proberen', zei Wilshere toen. 'Iets dat nog niet veel Engelse spelers hebben gedaan. Misschien LaLiga, maar Italië lijkt me ook wel wat. Ik neem de tijd om een goede keuze te maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bournemouth
Meer over Bournemouth
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer J. Wilshere
Meer over J. Wilshere
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.