Wilmots haalt Lombaerts mogelijk weer terug bij selectie

Reacties

Nicolas Lombaerts gaat mogelijk toch met België mee naar het EK. De verdediger haakte eerder af, maar vervangt nu mogelijk zelf weer een andere afvaller.

Wilmots haalt Lombaerts mogelijk weer terug bij selectie

De 31-jarige Lombaerts kampte met een spierscheuring, waardoor bondscoach Marc Wilmots aanvankelijk besloot hem niet mee te nemen. Wel bleef de verdediger van Zenit Sint-Petersburg meetrainen met De Rode Duivels om aan zijn herstel te werken. Hij verblijft nu als 24ste man en eerste reserve bij de selectie die zich voorbereidt op het EK.

Omdat Lombaerts inmiddels weer volledig fit is en nu Thomas Vermaelen (kuit) en Thomas Meunier (dij) op hun beurt met pijntjes kampen, is het goed mogelijk dat Lombaerts weer als vervanger van een van die spelers wordt opgeroepen.

Wilmots mag tot 12 juni wijzigingen doorvoeren in zijn selectie als er iemand geblesseerd uitvalt. De bondscoach heeft laten weten dat hij vrijdag de knoop doorhakt. Met Vincent Kompany en Bjorn Engels haakten eerder al twee andere verdedigers af voor de eindronde.

VI Legends, EKSpecial

De 180 pagina's dikke EK-special van VI bestellen? Dat kan! Klik op onderstaande button en zorg dat jouw voorbereiding op het EK ideaal verloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.