Willems vertroetelt gouden medaille, Memphis klaar voor CL

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Willems vertroetelt gouden medaille, Memphis klaar voor CL

• Er staat al maanden geen maat op Memphis Depay. De aanvaller van Olympique Lyon is in de tweede seizoenshelft vrijwel wekelijks de grote man bij zijn club en dat was zaterdag niet anders. Met een hattrick tegen OGC Nice hielp hij Lyon eigenhandig aan een plek in de Champions League. Memphis kijkt enorm uit naar het spelen in het miljardenbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jetro Willems legde zaterdag met Eintracht Frankfurt beslag op de DFB Pokal door in de finale verrassend te winnen van Bayern München. De linksback is in zijn nopjes met de hoofdprijs en gaat dan ook erg voorzichtig om met zijn gewonnen gouden medaille. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het was een soort Suárez. Het zijn frustraties en emoties die vrijkomen. Maar wat moet je er mee als tegenstander? Ik blokte de bal en we kwamen in een scrimage terecht. Ik liep vervolgens over hem heen en toen beet hij in mijn been.'
• Een wel heel opmerkelijk moment tijdens de wedstrijd tussen HHC Hardenberg en FC Lisse zaterdag. Ashwin Manuhutu, speler van HHC, is naar eigen zeggen namelijk in zijn been gebeten door Lisse-speler Martin van Eeuwijk. Laatstgenoemde kan volgens Omroep West rekenen op een stevige schorsing na zijn bizarre actie.

'Vanaf de kwartfinale is elke wedstrijd een finale. Eerdere, prachtige overwinningen tellen niet meer mee. Onthoud dat goed.'
• Oranje Onder-17 staat in de finale van het EK en dus leek het de technische staf een goed idee om Dirk Kuijt op een filmpje wat motiverende woorden te laten spreken. De Feyenoord-icoon moet wellicht nog wel wat werken aan zijn originaliteit.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.