Willems totaal verbouwereerd na weer een rode kaart

Reacties

De verbijstering was na afloop nog steeds van het gezicht van Jetro Willems af te lezen. Natuurlijk, de linksback was blij met de 1-2 zege van Eintracht Frankfurt op bezoek bij Olympique Marseille, maar hij stond vooral perplex vanwege de rode kaart die hij kreeg.

Willems totaal verbouwereerd na weer een rode kaart

Willems werd begin september met direct rood van het veld gestuurd tegen Werder Bremen omdat hij een klap uitdeelde. Nu ontving de linksback van Frankfurt na een uur zijn tweede gele kaart na een vermeende overtreding op Dimitri Payet.

'Dit is een heel andere rode kaart dan de vorige. Volledig onterecht. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik kan het niet geloven. Dat er op dit niveau zo'n kaart wordt gegeven... Ik wil het niet eens over de eerste gele kaart hebben, maar die tweede… Ik doe helemaal niks', stamelde Willems tegenover FOX Sports.

De vleugelverdediger haalde de situatie nog eens terug. 'Ik kom voor mijn man, mijn voet blijft op de grond en Dimitri Payet begint te schreeuwen en grijpt naar zijn knie, maar ik kwam niet eens in de buurt van zijn knie. Misschien is het slim van hem, misschien wist Marseille wat er vorige keer met mij is gebeurd tegen Werder Bremen.'

De 24-jarige Willems denkt niet dat hij voortaan door het leven gaat als kaartenpakker. 'Dit is mijn derde rode kaart in mijn carrière, maar de eerste die ik kreeg was ook onterecht en werd geseponeerd. Ik kan er nu nog een beetje om lachen omdat we hebben gewonnen, maar oké. Tegen Werder Bremen zat ik fout, dat accepteer ik ook. Maar deze rode kaart accepteer ik niet, dit is ongelofelijk.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.