Willems mist groot deel van september door 'domme' rode kaart

Reacties

Jetro Willems is drie wedstrijden geschorst naar aanleiding van de rode kaart die hij zaterdag kreeg in het Bundesliga-duel van Eintracht Frankfurt met Werder Bremen (1-2).

Willems mist groot deel van september door 'domme' rode kaart

Willems werd in de eerste helft van het veld gestuurd, nadat hij tegenstander Theodor Gebre Selassie had geslagen. De 24-jarige linksback bood maandag al zijn excuses aan op social media. 'Mensen maken fouten en fouten maken mensen. Het was een ongelukkige reactie op wat er gebeurde en het was dom!'

Nu de Duitse voetbalbond (DFB) de strafmaat heeft bepaald, is duidelijk dat Willems pas eind september weer in actie kan komen voor Frankfurt in de Bundesliga. Na de interlandperiode zijn Borussia Dortmund (14 september), RB Leipzig (23) en Borussia Mönchengladbach (26) de eerste drie opponenten.

De eerste competitiewedstrijd die de voormalig PSV'er weer kan spelen is die op zondag 30 september in eigen huis tegen Hannover 96. Tussendoor kan trainer Adi Hütter ook in het Europa League-duel met Olympique Marseille een beroep op hem doen. Overigens kan Frankfurt nog in beroep gaan tegen de uitspraak.

Samenvatting: Rashica velt Frankfurt na rood slaande Willems
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.