Willem II winkelt opnieuw in Duitsland

Reacties

Willem II heeft zich versterkt met Görkem Saglam. De 21-jarige middenvelder komt per direct over van VfL Bochum en heeft een contract tot medio 2022 getekend in Tilburg.

Willem II winkelt opnieuw in Duitsland
© Pro Shots

VI kondigde de komst van Saglam maandagochtend al aan. Hij is een Duits-Turkse aanvallende middenvelder, die de afgelopen jaren in totaal dertig keer uitkwam voor de hoofdmacht van Bochum. Tevens heeft hij een hoop interlands voor de Duitse jeugdelftallen achter zijn naam. Dit seizoen kwam Saglam bij Bochum weinig aan spelen toe.

'Willem II draait momenteel een van haar beste seizoenen ooit. Ik ga voor honderd procent mijn best doen om daar mijn steentje aan bij te dragen. Het is extra fijn binnenkomen voor mij dat ik Vangelis Pavlidis en Mats Köhlert al ken van mijn tijd bij Bochum en het Duitse jeugdelftal. Morgen sta ik voor het eerst op het trainingsveld en daar kijk ik erg naar uit', vertelt hij op clubsite van Willem II.

Technisch directeur Joris Mathijsen geeft eveneens uitleg: 'Görkem is een aanvallende middenvelder met een goede techniek en continu overzicht over wat er om hem heen gebeurt. Hij is talentvol en krijgt bij ons de kans om zich te blijven ontwikkelen én van waarde te zijn voor de club.'

Het is niet de eerste keer dat de Tilburgers zaken doen met Bochum. Pavlidis kwam ook over van de 2. Bundesliga-club, eerst op huurbasis en later definitief. Pavlidis is dit seizoen met tien Eredivisie-treffers clubtopscorer van Willem II.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.