Willem II verscheurt contract Avdijaj

Reacties

Er is een einde gekomen aan de samenwerking tussen Willem II en Donis Avdijaj. Het contract van de aanvaller, dat tot de zomer doorliep, is maandag in onderling overleg ontbonden.

Willem II verscheurt contract Avdijaj

Avdijaj (22) kwam aan het begin van dit seizoen over van Schalke 04, nadat hij vorig seizoen al op huurbasis voor Roda JC Kerkrade in Nederland speelde. In de eerste maanden van dit voetbaljaar was hij een vaste basisspeler voor de ploeg van Adrie Koster en maakte hij in achttien officiële duels acht doelpunten voor Willem II.

Voor de uitwedstrijd tegen FC Emmen, vlak voor de winterstop, werd Avdijaj net als Thomas Meissner, Atakan Akkaynak en Timon Wellenreuther disciplinair geschorst. Waar zijn ploeggenoten later weer terugkeerden in de wedstrijdselectie, daar kwam Avdijaj niet meer in actie voor Willem II.

De Tilburgers melden op de officiële website van de club dat Avdijaj na het trainingskamp in Spanje niet meer fit raakte en dat dit de reden is dat hij geen wedstrijden meer speelde. Nu zijn contract is ontbonden, kan de Kosovaar met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe werkgever.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.