Willem II-spits Pavlidis op radar Feyenoord

Reacties

Vangelis Pavlidis is in beeld bij Feyenoord, dat met een zeer beperkt transferbudget moet werken. In de nieuwe VI schetsen we onder meer hoe de selectie van de nieuwe hoofdtrainer Arne Slot eruit komt te zien.

Willem II-spits Pavlidis op radar Feyenoord
© Pro Shots

In de aanval hangt veel af van Nicolai Jørgensen, wiens contract zwaar op de begroting drukt. De Deen presteert al tijden ondermaats en is zelf ook toe aan een nieuwe uitdaging. Pavlidis van Willem II geldt als kandidaat, al is het de vraag of Feyenoord hem kan betalen. AZ heeft die middelen wel, maar de Griek staat op de lijst in Rotterdam.

Pavlidis (22) liet afgelopen seizoen twaalf goals aantekenen voor laagvlieger Willem II, waar zijn verbintenis over dertien maanden afloopt.

Pas als Feyenoord verkóópt, is er eventueel wat mogelijk. Een van de spelers aan wie de Rotterdammers kunnen verdienen is Marcos Senesi. De Rotterdammers hebben lang geprobeerd zijn contract open te breken, te verbeteren én te verlengen, maar dat ziet de Argentijnse verdediger niet zitten. Er is veel interesse in hem.

De naam Alexander Barboza zoemt rond als een mogelijk alternatief voor Senesi. De 26-jarige verdediger verruilde enkele maanden geleden Independiente voor het Paraguayaanse Club Libertad. Een deel van Barboza's transferrechten ligt nog bij Independiente.

Lees veel meer over het nieuwe Feyenoord op VI PRO. 'Slot hoopt meer dat Berghuis blijft dan dat hij erop durft te rekenen.'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer V. Pavlidis
Meer over V. Pavlidis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.