Willem II op Griekse toer bij aanvullen voorste linie

Reacties

Willem II heeft zich versterkt met Vangelis Pavlidis (foto) en Marios Vrousai. Beide Griekse aanvallers worden op huurbasis aangetrokken en in beide gevallen is er sprake van een optie tot koop.

Willem II op Griekse toer bij aanvullen voorste linie

Pavlidis is een twintigjarige centrumspits die overkomt van VfL Bochum. In het kalenderjaar 2018 stalde Bochum de spits bij Borussia Dortmund, waar hij actief was in het tweede elftal. Pavlidis scoorde dit seizoen twee keer in de Regionalliga West.

Eerder deze week zag Willem II clubtopscorer Fran Sol vertrekken naar Dinamo Kiev. Pavlidis wordt niet gezien als de opvolger van de Spanjaard, maar eerder als een optie voor de toekomst.

Waar Pavlidis voor een halfjaar wordt gehuurd, is er bij Vrousai sprake van een deal voor anderhalf jaar. De vleugelspits, net als Pavlidis twintig jaar oud, komt op huurbasis over van Olympiakos Piraeus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gemengde ervaringen
De laatste jaren heeft Willem II gemengde ervaringen met Grieken. Dimitrios Kolovos flopte dit seizoen en is alweer vertrokken, maar Konstantinos Tsimikas was in het vorige voetbaljaar een vaste waarde.

Technisch directeur Joris Mathijsen op de clubwebsite: 'Vangelis hebben wij al sinds de zomer op onze radar. Toen is het ons helaas niet gelukt naar Tilburg te halen, nu gelukkig wel. Ook Marios is een zeer talentvolle jongen. Ze zijn beiden nog jong en wij geloven in de potentie van deze spelers.'

Eerder strikte Willem II al Renato Tapia. Bekijk alle transfers van Eredivisie-clubs in ons overzicht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.