Willem II nadert akkoord met KKD-parel Meerveld, Yeboah op weg naar PEC

Reacties

De onderhandelingen tussen Willem II en FC Den Bosch over Ringo Meerveld lijken de goede kant op te gaan. De Tilburgers willen de achttienjarige aanvallende middenvelder al langere tijd los weken bij de Bossche eerstedivisionist en hopen daar voor de transferdeadline in te slagen.

Willem II nadert akkoord met KKD-parel Meerveld, Yeboah op weg naar PEC
© Pro Shots

Meerveld, die ook interesse geniet van SC Heerenveen en Sparta Rotterdam, staat te boek als groot talent. Hij speelde al bijna vijftig duels voor FC Den Bosch en is dus pas achttien. In Den Bosch heeft hij een doorlopend contract tot 2023. Den Bosch schijnt een bod van zes ton te hebben afgeslagen en in te zetten op acht ton.

De laatste berichten zijn dat er schot in de zaak zit en dat Meerveld onderweg is richting Tilburg. Het transferbedrag zal dan uitkomen tussen de zeven en acht ton. Afgelopen vrijdag kwam Meerveld niet in actie voor FC Den Bosch vanwege enkelklachten. Willem II hoopt na het weekend de transfer te kunnen bevestigen, als de laatste details zijn afgerond.

Het is niet duidelijk of een eventuele huurtransfer van Rick Zuijderwijk in de deal betrokken wordt of dat deze er los van staat. De Bosschenaren willen de middenvelder graag huren en Willem II vindt dat de speler minuten moet gaan maken. In Tilburg zal hij louter als invaller aan zijn minuten komen.

Yeboah naar PEC
Ondertussen lijkt John Yeboah op weg naar PEC Zwolle. De aanvaller zat zaterdag al niet bij de Tilburgse selectie voor de confrontatie met de Zwollenaren. In Zwolle hopen ze de aanvallende zorgen wat te verlichten met de komst van de voormalige speler van VfL Wolfsburg en VVV-Venlo. Yeboah werd vorig seizoen verhuurd aan Almere City. Voor hem lijkt er geen toekomst in Tilburg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.