Willem II-lieveling Fran Sol bevestigt aanbieding uit Mexico

Reacties

Spitsen uit de Eredivisie zijn gewild in Mexico. Club América aast op PSV'er Luuk de Jong en nu blijkt dat Cruz Azul aast op de komst van Fran Sol.

Willem II-lieveling Fran Sol bevestigt aanbieding uit Mexico

De spits van Willem II geeft in gesprek met Marca toe dat hij zijn carrière kan vervolgen bij de huidige nummer veertien van Mexico. 'Het klopt dat er concrete interesse is van Cruz Azul, dat hebben mijn zaakwaarnemers aan mij bevestigd', aldus Sol, die het afgelopen seizoen goed was voor zestien goals in 32 Eredivisie-duels.

'Ik kies er nu voor om enkele dagen vakantie te nemen en daarna neem ik een beslissing over mijn toekomst. Ik ben gevleid door de belangstelling van Cruz Azul, waar mijn goede vriend Édgar Méndes ook speelt. Met Édgar heb ik bij Real Madrid al eens gespeeld', vervolgt Sol.

De 26-jarige Spanjaard heeft na zijn sterke seizoen meerdere aanbiedingen op zak, waaronder enkele zeer lucratieve. 'Maar ik ben iemand die het sportieve altijd zal verkiezen boven het financiële. Bij Cruz Azul kan ik een beter contract tekenen dan dat ik nu heb. Maar geld is niet alles, ik heb nog tien of vijftien jaar profvoetbal in me zitten en heb daarna nog eens vijftien of twintig jaar waarin ik geld kan verdienen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.