Willem II haalt nieuwe linksback op in Nieuw-Zeeland

Reacties

Willem II heeft zich per direct versterkt met James McGarry. De vleugelverdediger komt over van Wellington Phoenix, dat uitkomt in de Australische A-League, en tekent voor twee jaar met een optie voor nog eens twee seizoenen. Dat bevestigen de Tilburgers in een persbericht.

Willem II haalt nieuwe linksback op in Nieuw-Zeeland

De twintigjarige McGarry is zelf afkomstig uit Nieuw-Zeeland en beschikt daarnaast over een Iers paspoort. De linksback traint al sinds zaterdag mee met de Tilburgers. 'Ik heb zin om aan de competitie te beginnen. De sfeer op de club voelt goed, er hangt een goede cultuur en iedereen kan goed met elkaar opschieten. De gesprekken met de trainers waren positief en hun opvatting over het spel past bij me', reageert hij op zijn transfer.

Technisch directeur Joris Mathijsen verwacht veel van de jeugdinternational van Nieuw-Zeeland. 'We zijn erg blij met de komst van James. Het is een talentvolle jongen met een goede mentaliteit. Dit is een kwaliteit van spelers uit Australië en Nieuw-Zeeland. We zijn blij dat hij voor ons kiest om zich verder te ontwikkelen in Europa.'

Voor alle transfers van Eredivisie-clubs is er onderstaand transferoverzicht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.