Willem II haalt na linksback ook doelman uit Nieuw-Zeeland

Reacties

Twee dagen na het aantrekken van James McGarry heeft Willem II opnieuw een Nieuw-Zeelander gecontracteerd: Michael Woud. De negentienjarige doelman komt over van Sunderland en tekent een tweejarig contract, met een optie voor nog twee jaar.

Willem II haalt na linksback ook doelman uit Nieuw-Zeeland

Woud deed nog geen ervaring op in de hoofdmacht van het naar de League One gedegradeerde Sunderland, maar maakte onlangs wel zijn debuut voor de nationale ploeg van Nieuw-Zeeland. De 1 meter 96 lange sluitpost deed negentig minuten mee in het oefenduel met India (2-1).

Willem II haalt dus een international in huis. Technisch directeur Joris Mathijsen (foto) is er blij mee. 'Met Woud hebben we een talentvolle keeper in huis. Bovendien heeft Michael Nederlandse roots. De komende tijd zal Woud de concurrentie aangaan met onze huidige keepers.'

Afgelopen seizoen verdedigden Timon Wellenreuther en Mattijs Branderhorst het doel van Willem II. Voor de Tilburgers is Woud na Atakan Akkaynak, Dries Saddiki, Pol Llonch, Thomas Meissner, Dimtrios Kolovos en de al genoemde McGarry aanwinst nummer zeven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.