Willem II gaat aanval versterken met Özbiliz

Reacties

Willem II probeert Aras Özbiliz het komende seizoen te huren van Besiktas. De 28-jarige vleugelaanvaller traint vanaf maandag mee in Tilburg, terwijl de club bezig is om al het papierwerk in orde te maken.

Willem II gaat aanval versterken met Özbiliz

Özbiliz komt uit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij tussen 2010 en 2012 ook in het eerste elftal speelde, maar nooit écht doorbrak. Sinds zijn vertrek uit Amsterdam speelde de Armeens international voor Kuban Krasnodar, Spartak Moskou, Besiktas, Rayo Vallecano en Sheriff Tiraspol. Aan de laatste twee clubs werd hij verhuurd door Besiktas, waar hij ook dit seizoen niet op veel speeltijd hoefde te rekenen.

De Turkse club heeft hem nu dan ook toestemming gegeven om naar Tilburg af te reizen, mee te trainen bij de ploeg van Adrie Koster en in gesprek te gaan over een overstap. Het zou in eerste instantie gaan om een huurperiode van een jaar.

De laatste seizoenen kwam Özbiliz, mede door een zware knieblessure, maar weinig in actie. Bij Willem II hoopt hij zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. De aanvaller kwam op jonge leeftijd naar Nederland, maar heeft zijn roots in Armenië. Voor dat land speelde hij ook al ruim dertig interlands. In 2009 riep Ajax hem nog uit tot het grootste talent van de jeugdopleiding.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.