Willem II blij met komst Ajax-talent Nunnely

Reacties

Willem II heeft Ché Nunnely binnen. De twintigjarige aanvaller is voor een onbekende transfersom overgenomen van Ajax en heeft een driejarig contract getekend in Tilburg.

Willem II blij met komst Ajax-talent Nunnely

De interesse van Willem II in Nunnely kwam eerder deze week al naar buiten en woensdag is de deal afgerond. Meervoudig jeugdinternational Nunnely begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Almere City FC, verhuisde later naar FC Utrecht en streek in 2012 neer in Amsterdam. Daar gold hij als groot talent, maar tot een debuut in het eerste kwam het nooit.

Voetballiefhebbers zullen de naam Nunnely kennen van zijn optredens in bijvoorbeeld de UEFA Youth League, Future Cup, of Keuken Kampioen Divisie. In laatstgenoemde competitie kwam Nunnely de laatste twee seizoenen tot 41 optreden en tien goals. Bij Willem II moet hij de aanvalslinie weer van vers bloed voorzien.

'Ché stond al een tijdje op onze radar', zegt technisch directeur Joris Mathijsen op de website van Willem II. 'Hij is een snelle buitenspeler die naast rechts ook links uit de voeten kan. We zijn blij dat Ché voor ons heeft gekozen.' Nunnely ziet zijn overstap naar Willem II als een mooie kans om speelminuten te gaan maken in de Eredivisie. 'Ik kijk er naar uit om mezelf te laten zien in Tilburg', zegt hij. 

Voor Willem II is Ché Nunnely de tweede nieuwkomer voor komend seizoen. Bekijk het transferoverzicht van alle Eredivisie-clubs in onderstaand artikel:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.