'Wijnaldum-scenario' dreigt voor Barcelona nu ook bij Memphis

Reacties

Barcelona liep de komst van Georginio Wijnaldum op het laatste moment mis en heeft ook Memphis Depay nog niet binnen. In Spanje wordt er geschreven over serieuze concurrentie van Juventus.

'Wijnaldum-scenario' dreigt voor Barcelona nu ook bij Memphis
© Pro Shots

Volgens Mundo Deportivo heeft Juventus Memphis een betere aanbieding gedaan dan Barcelona. De Oranje-international zou in Turijn liefst drie miljoen euro per jaar meer kunnen gaan verdienen. Barcelona blijft volgens de berichtgeving vertrouwen hebben in de komst van Memphis, maar voor een nieuw 'Wijnaldum-scenario' wordt gevreesd.

Barcelona dacht al zeker te zijn van de komst van Wijnaldum, maar op het laatste moment kwam Paris Saint-Germain met een beter voorstel. Wijnaldum koos vervolgens voor een avontuur in Frankrijk. De deal is officieel nog niet afgerond, maar er is niemand die nog twijfelt aan deze transfer.

Net als Wijnaldum beschikt Memphis over een aflopend contract. Clubs met interesse hoeven het dus enkel met de speler zelf eens te worden. Barcelona wist zich al wel te versterken met de transfervrije spelers Sergio Agüero en Éric García, die allebei overkwamen van Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.